KOMFEN  

BEMUTATKOZÁS

TERMÉKEINK

VÁSÁRLÁS

KAPCSOLAT

HÍREK

   

English  
Deutsch

   

Látogatók száma:
számláló
 

© Komfen Kft.,
Császártöltés

kegyelettel.hu

Együttműködési és stresszkezelési tréning,
KOMFENTEXTIL Kereskedelmi, Szolgáltató és Termelő Kft. - 2023.

Kedvezményezett neve: KOMFENTEXTIL Kereskedelmi, Szolgáltató és Termelő Kft.

A szerződött támogatás összege: 6 591 600 Ft

 

Képzések elnevezése és célja:

  • Együttműködési és stresszkezelési tréning (45 óra) - A képzés célja, hogy az egy csapatban dolgozó munkatársak egymással, vezetőjükkel és más területen dolgozókkal a munkavégzés során hatékonyan tudjanak együtt dolgozni

A képzés további célja, hogy a résztvevők megismerjék a munka során előforduló stresszhelyzetek kezelésének módjait, felismerjék a jeleit és megelőzzék a kiégési szindrómát. Ismerjenek meg hatékony eszközöket a munkatársak közötti konfliktusok feloldására, a munkatársak és ügyfelek közötti higgadt kommunikáció elősegítésére stresszes helyzetekben.

  • Folyamatmenedzsment (30 óra) - A képzés célja, hogy a képzésben résztvevők képesek legyenek a vállalat folyamatelvű megközelítésére, a tevékenységek logikus kapcsolódásának kialakítására, az átadási pontok felelősségeinek tisztázására, ezzel az átadások kockázatainak mérséklésére. A résztvevők képesek lesznek megkülönböztetni a folyamatok különböző szintjeit és annak megfelelően eljárni. A folyamatok teljes lefutásának egészben történő vizsgálata –elemzése, értékelése teszi lehetővé a hatékony működést és átláthatóságot.
  • Informatikai alapok (30 óra) - A képzés célja a digitális kulcskompetencia átfogó fejlesztése.

 

A képzések részletes bemutatása:

Együttműködési és stresszkezelési tréning (45 óra) - A képzés 2 tananyagegységet tartalmazott.

  1. Együttműködési kompetenciafejlesztés: A modul célja, hogy az egy csapatban dolgozó munkatársak egymással, vezetőjükkel és más területen dolgozókkal a munkavégzés során hatékonyan tudjanak együtt dolgozni.
  2. Stresszkezelés: A modul célja, hogy a résztvevő megismerkedjen a kommunikáció elméletekkel, a verbális és non-verbális kommunikáció eszközeivel, az empátia, meggyőzés, társas befolyásolás használatával, hasznosságával.

Folyamatmenedzsment (30 óra) - A képzés 1 tananyagegységet tartalmazott.

  1. Folyamatmenedzsment: A képzés célja, hogy a képzésben résztvevők képesek legyenek a vállalat folyamatelvű megközelítésére, a tevékenységek logikus kapcsolódásának kialakítására, az átadási pontok felelősségeinek tisztázására, ezzel az átadások kockázatainak mérséklésére. A résztvevők képesek lesznek megkülönböztetni a folyamatok különböző szintjeit és annak megfelelően eljárni.

A folyamatok teljes lefutásának egészben történő vizsgálata –elemzése, értékelése teszi lehetővé a hatékony működést és átláthatóságot.

Informatikai alapok (30 óra) - A képzés 1 tananyagegységet tartalmazott.

  1. Informatikai kompetenciafejlesztés: A képzés célja a digitális kulcskompetencia átfogó fejlesztése.

 

A képzések megvalósítási időtartama:

  • Együttműködési és stresszkezelési tréning (45 óra) – 2023.07.03- 2023.07.31.
  • Folyamatmenedzsment (30 óra) - 2023.08.01.- 2023.08.15.
  • Informatikai alapok (30 óra) - 2023.08.16. - 2023.08.31.