KOMFEN  

BEMUTATKOZÁS

TERMÉKEINK

VÁSÁRLÁS

KAPCSOLAT

HÍREK

   

English  
Deutsch

   

Látogatók száma:
számláló
 

© Komfen Kft.,
Császártöltés

kegyelettel.hu

Pályázat 2019. - Termelési kapacitás bővítése

Kedvezményezett neve:

KOMFENTEXTIL Kft.

A projekt címe:

Termelési kapacitás bővítése a KOMFENTEXTIL Kft-nél

A szerződött támogatás összege:

105 202 702 Ft

A támogatás mértéke (%-ban):

50%

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében a Császártöltési telephelyünkön üzembe helyeztünk 1 db Hosszvarrat készítő rendszert, 1 db Daraboló/szabászgépet, 1 db Hajtogató gépet, valamint egy komplett termelésirányítási rendszert, melynek keretében megvásárlásra kerültek a Gyártás, Kontrolling, és Logisztika modulok.

A fejlesztésnek köszönhetően a nagyobb munkadarabokat automatizáltan tudjuk kezelni, így hatékonyabban tudjuk végezni munkánkat a minőség megtartása mellett. A gépeknek köszönhetően kapacitásunkat növelni tudjuk és még jobb termékek előállítására leszünk képesek. Az új steppelő, avagy hosszvarrat-készítő rendszer és tartozékainak beszerzésével gyorsabban tudjuk végezni munkánkat, ugyanis négyszer olyan gyorsan tud varrni, mint a jelenleg használt eszközök. A gép használatával a hibák gyors kezelését és elkerülését is megtudjuk oldani a kiegészítő optikai kijelzővel ellátott fonalszakadás-felügyelő egységgel.

A gépeknek és a vállalatirányítási rendszernek köszönhetően kapacitásunkat növelni tudjuk és jobb minőségű termékek előállítására leszünk képesek.

A projekt befejezési dátuma:

2019.09.10.

Projekt azonosító száma:

GINOP-1.2.1-16-2017-00017