KOMFEN  

BEMUTATKOZÁS

TERMÉKEINK

VÁSÁRLÁS

KAPCSOLAT

HÍREK

   

English  
Deutsch

   

Látogatók száma:
számláló
 

© Komfen Kft.,
Császártöltés

kegyelettel.hu

Pályázat 2019.

Kedvezményezett neve:

KOMFENTEXTIL Kft.

A projekt címe:

KOMFENTEXTIL Kft. császártöltési varróműhelyének kapacitásbővítése

A szerződött támogatás összege:

23 535 915 Ft

A támogatás mértéke (%-ban):

30%

Visszatérítendő hitel összege:

47 071 830 Ft

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében a Császártöltési telephelyünkön egy új varróműhelyt építettünk, valamint beszereztünk 1 db Forrón vágó gépsort a hozzá tartozó 10 db vágóegységgel, és az alapanyagok és a késztermékek könnyebb, gyorsabb mozgatására 1 db Doosan G30GP típusú, gázüzemű homlokvillás targoncát.

Az új varróműhely 169 m2 alapterületű beton alapra, acél szerkezetből épült, melyben fűtés, valamint a dolgozók számára megfelelő kialakítású WC és kézmosási helység is kialakításra került.

A megvalósított építkezés, valamint a beszerezett gépek a hatékonyság növelését és a vevői igények szélesebb körű kiszolgálását teszik lehetővé. Az épületben 3 gép elhelyezését tervezzük, ahol 4-5 ember tud dolgozni. Az új forrón vágó berendezés egyszerre öt helyen és méretben képes vágni az anyagot, a meleg késeknek köszönhetőn nem kell ismét körbevarrni az anyagot, ezáltal hatékonyabban és gyorsabban tudjuk munkánkat végezni. A gépnek köszönhetően kapacitásunkat növelni tudjuk és jobb minőségű termékek előállítására leszünk képesek.

A projekt befejezési dátuma:

2019.03.14.

Projekt azonosító száma:

GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00913